Loading map...

Joetta Fromberg

Email
marcelredlin@yahoo.com
Joetta Fromberg

About

Így lehet nyerni 5 kéz egy sorban, majd megy fel a ház ellen. Lehet, hogy többé-kevésbé nyer, de általában másképp fog játszani. Amit láttam, https://magyarpoker.com az az, hogy ha jól fut és sokat nyer egy ülésen, másképp fog játszani, és talán csak megpróbál szerencsét szerezni. Nem hiszem, hogy az a probléma, hogy belefáradt a varianciába. Szóval, mi pontosan ez a készség, és miért dicsérik, mint a csúcspontja a póker tehetség?

Míg sok tényező hozzájárul a sikerhez a pókerben, az esélyek megértésétől a stratégiai bluffok készítéséig, az ellenfelek gondolatainak és szándékainak megfejtési képessége gyakran a kezdő és a tapasztalt játékos közötti igazi különbségtétel. A póker világában, ahol a kártyák a kereskedelem eszközei és a zsetonok a választott pénznem, egy készség magas, mint a végső játékváltó a képesség, hogy olvassa el az elmét.

Megtanultam pókerezni a PokerStars freerollokon keresztül. Hogyan válasszunk egy könnyen megtanulható játékot? Szeretnék egy olyan játékot, amelyben a lehető legkevesebb fogadási kör van. Az első freeroll, amit valaha játszottam, az Aces volt Tegyük fel, hogy van egy erős kéz AKQ, a nagy halom emeli a gombot. Ezek csak néhány általános iránymutatás, de ha megnézzük a WSOP néhány legjobb játékosát, soha nem tűnik úgy, hogy egy nagy pénz kéz rossz végén kerülnek.

A következő lépés az lenne, hogy megnézzük, hogyan befolyásolja ez a többi játékost az asztalnál. Ha valaki izzad vagy izzad, ez jelezheti, hogy ideges vagy gyenge a keze. Figyelni lehet az ellenfelek testbeszédére is. Másrészt, ha valaki nyugodt és összegyűjtött, akkor valószínű, hogy van egy erős kéz. Közösségi kártyák – A közös kártyák egyszerűsítik a játékot. Korlátozott kezdet – Csak két lyuk kártyát kell figyelembe venni.

Wild népszerűség – A széles körű fellebbezés bőséges erőforrásokat teremt. Egyetlen más pókerjáték sem kombinál ilyen egyszerű szabályokat a közösségi kártyákkal, hogy segítsen a játékban. És a Hold’em hatalmas népszerűsége biztosítja a végtelen ingyenes tartalmat, hogy kihasználja a tanulási stratégiát. Kis tanulási görbe – Gyorsan tud versenyezni. Ami engem zavar, hogy hogyan jut el ahhoz a ponthoz, ahol következetesen legyőzheti a házat mindössze néhány kézzel egy nap.

Ez valami, amiről mindig zavarban voltam. Ha évekig folytatja és folytatja, feltételezem, hogy eléri azt a pontot, ahol végül elfárad a különbségtől, és elkezd következetesnek lenni, mert így kell pókerezni. Ez nem tűnik túl könnyűnek? Egyetértek azzal is, hogy eljön az idő, amikor a variancia eléri őket, és szűkebbé válnak, vagy kevésbé lazaak.

Contact

Properties Listed by Agent

No listed properties found.