Loading map...

Tarquin Rehse

Email
hymangiannini@hotmail.com
Tarquin Rehse

About

Kun lisäät panosta kierroksen sisällä, sitä kutsutaan “korotukseksi”. River: Neljäs ja viimeinen panostuskierros viimeisen yhteisökortin jälkeen. Jotta voit pysyä kädessä ja nähdä seuraavat kortit, sinun on “kutsuttava” veto ja vastattava siihen. Turn: Kolmas panostuskierros neljännen yhteisökortin asettamisen jälkeen. Voit taittaa käden milloin tahansa, jos et halua soittaa vetoa Hanki itsellesi ajattelutapa olla joku, joka pelaa tällä hetkellä pokeria, mutta ei ole tarpeeksi hyvä tekemään puhelun kädestä.

Tässä on kolme yleistä sääntöä, jotka ovat hyödyllisiä sinulle. Tämä visualisointiharjoitus on jotain, mitä voit todella tehdä juuri nyt. Joskus, kun ajattelet parantaa taitojasi pokerin pelissä, se auttaa pystymään visualisoimaan itsesi pois pelistä. Hanki itsesi mukavaan asentoon, ehkä taittamalla korttisi ja odottamalla jokea. Kuvittele miltä sinusta tuntuu tässä vaiheessa. Se on suunnitelma ja pelaa kättä suunnitelman mukaisesti, jotta voin parantaa peliäni ja saada enemmän kontrolliä pokerin kädestäni.

Kiinnitä tarkasti huomiota vastustajien pelaamiseen ja etsi tottumuksia, bluffeja ja emotionaalisia reaktioita. Opi tulkitsemaan vedonlyöntimalleja, reaktioaikoja, tapailua ja muita pokerin tarinoita. Kehitä havainnointitaitoasi. Mitä paremmin voit lukea muita pelaajia, sitä älykkäämmin voit pelata heitä vastaan. Paranna lukutaitoasi ja havaintotaitoasi. Työskentele myös toiminnallasi, jotta et tippaa omaa kättäsi.

Näiden havainnointivalmiuksien vahvistaminen tekee valtavan eron. Se vaatii kärsivällisyyttä, taitoa ja ymmärrystä siitä, milloin panostaa / soittaa, taittaa tai nostaa uudelleen. Online Poker Basics: Online Poker -pelien perusasiat. Ei, https://fi.poker-mine.com internet ei käännä kaikkia pokerin ammattilaisiksi yön yli. Joten jos etsit helpointa pokerin peliä oppia, harkitse seuraavaa. Hyödynnä pokeriohjelmistoa, joka tarjoaa tilastollisen analyysin ja pelin seurannan.

Lisäksi käyttää online-pokeri koulutus sivustoja, jotka tarjoavat syvällisiä kursseja, käsien analyysejä ja simulaatioita. Tarkistamalla kädet ja tunnistamalla parannettavat alueet voit hienosäätää päätöksentekoprosessia ja korjata strategiaasi koskevat vuotot. Näiden alustojen avulla voit oppia kokeneilta pelaajilta, hajottaa haastavia käsiä ja kehittää syvempää ymmärrystä pelistä. Toiseksi, visualisointi harjoitus on tehnyt minusta paljon parempi pokeri pelaaja yleensä.

Käyttämällä visualisointi harjoitus on tehnyt minusta paljon parempi bluffing. Kun alat miettiä, miten eri liikkeet kädessä toimivat, huomaat, että olet paljon mukavampi, kun olet kädessä. Sinulla on enemmän vastuuntuntoa, koska tiedät, että sinun on tehtävä kaikkensa pysyäkseen käsissäsi. Tunnet olosi itsevarmemmaksi, sinusta tuntuu valmistautuneemmalta ja sinusta tuntuu, että hallitset omaa kohtaloasi.

Jos turnauksiin pääseminen on mahdotonta, keskittykää oppimaan yhden pöydän ja seitsemän kortin stud/draw -pelien perusteet. Jos olet parempi monipöydän turnauksen pelaaja kuin yhden pöydän turnauksen pelaaja, parannat todennäköisesti eniten oppimalla pelaamaan monipöydän turnauksia. Näet, että hänellä on vahva käsi, ja se vapauttaa sinut tekemään paremman päätöksen seuraavan kerran. Ja säästät itsellesi vähän rahaa niin, että sinulla on enemmän pelimerkkejä jäljellä mitä haluat tehdä niiden kanssa.

Toisaalta, jos vastustajasi on erittäin vahva käsi, teet oikean asian, kun lyöt häntä pähkinöillä. Pokeri on osaamisen peli, mutta se on myös psykologian peli.

Contact

Properties Listed by Agent

No listed properties found.